Εταιρικό Προφίλ του Hama Travel

Το γραφείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τα Χανιά, που ιδρύθηκε το 1986. Ο ιδρυτής του, Χατζηδάκης Μανούσος, ένας άνθρωπος γεννημένος μέσα στις επιβατικές μεταφορές, λόγω του πατέρα του που ήταν ιδιοκτήτης λεωφορείου, συνέχισε το έργο του ιδρύοντας την τουριστική επιχείρηση με την τότε ονομασία «HATZIDAKIS TRAVEL» η οποία μετονομάστηκε στην σημερινή της ονομασία στα μέσα της δεκαετίας του 90 και συνεχίζει με επιτυχία έως και σήμερα.

Αυτή η μεγάλη εμπειρία μεταφέρθηκε στα παιδιά του Μανώλη και Χρηστό. Η πολυετής εμπειρία του πατέρα παντρεύτηκε με τις νέες και φρέσκες ιδέες των παιδιών του.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την επαγγελματική συνέπεια, την ποιότητα υπηρεσιών αλλά και την δημιουργία νέων. Με την βοήθεια των έμπειρων οδηγών μας, υπαλλήλων μας και συνεργατών, υποσχόμαστε αξέχαστες διακοπές για κάθε μας πελάτη.

Απόδειξη η πολυετής και συνεχής συνεργασία μας με μεγάλα τουριστικά πρακτορεία, ξένους tour operators αλλά και μεμονωμένους πελάτες που πάντα απολαμβάνουν των υπηρεσιών μας και θέλουν ξανά και ξανά να τις απολαμβάνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

τηλ: +30 28210 75148 – 75198 & email: info@hamatravel.gr